Over ons

"Al ruim 4 jaar ben ik de trotse eigenaar van proeflocaal DiVers. Ik heb het altijd leuk gevonden om in de horeca te werken. Met veel passie en plezier run ik nu mijn eigen lunchroom. Samen met Monique, Karin, Marijke, Kris en Amy staan we altijd voor jullie klaar met een glimlach. Kwaliteit is samen met gezelligheid onze kracht " ~ Jaap

BDM00480

Ook interessant

Klanten reviews van Trustpilot

JellaN24
JellaN24
Read More
Kwaliteit van het eten was echt top! Alles was vers en zelf gemaakt en dat proefde je dan ook echt aan de kwaliteit. Het personeel was super gezellig en open! Je zit op het mooiste terras van de straat, wat wil je nog meer?? Top avond gehad!
Pierendu
Pierendu
Read More
Wat een gezellig en smaakvol restaurant. Vriendelijk ontvangst met een zeer gevarieerde keuken voor een heerlijke lunch.
F103LSmikek
F103LSmikek
Read More
Ontzettend goede lunchroom met een afwisselende kaart. Je proeft dat er met passie wordt gewerkt aan de gerechten. Aanrader voor de vrijdagavond is het 3 gangen keuzemenu! Je komt hier niets te kort! Ook voor vergaderingen, borrels of feesten is dit een uitstekende locatie!
amynijn
amynijn
Read More
Je kan hier erg lekker eten en erg gevarieerd, voor ieder wat wils! Ook de gin tonic is een echte aanrader, die moet je gewoon komen drinken!
Previous
Next

Heeft u een vraag of wilt u een reservering maken? Neem gerust contact met ons op!

Waar zitten wij?

Bent u benieuwd naar onze heerlijke gerechten? Kom gezellig langs! Wij zitten midden in het centrum van Roosendaal aan de Raadhuisstraat 37.

Borrelkaart
Dranken
Kinderkaart
Dinerkaart